FinansWatch

Handelsbanken tror ikke på Nordea-opkøb

Handelsbankens analytiker Matti Ahokas tror, at Christian Clausens bejler forgæves, når han lufter interesse for de store nordiske konkurrenter. (Opdateret 09.39)

Christian Clausen kommer til at få ondt i ryggen. For uanset hvor mange gange han bukker, så er der ingen, der vil danse med ham. I hvert fald ikke lige nu. Sådan lyder tolkningen fra en af Handelsbankens bankanalytikere, Matti Ahokas, når han skal vurdere, om Christian Clausen lykkedes med at købe en konkurrent. Eller fusionere med en konkurrent.

”Jeg tror, at man skal tage historien om, at Christian Clausen vil købe eller fusionere, med et gran salt. Han vil nok godt købe op, men spørgsmålet er, om tiden er moden til det? Som bankens næstformand også var citeret for at sige i weekenden, så kommer der ikke til at ske noget lige med det samme. Og desuden så er Clausen ikke så direkte i interviewet, næsten alle de store svenske banker starter jo med S,” siger Matti Ahokas og henviser til SEB Enskilda, Svenske Handelsbanken og Swedbank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs