FinansWatch

Jyske Bank: Får Bankinvest til indre værdi

Bankinvest passer godt til Jyske Banks nuværende investeringsudbud - og så fik Jyske Bank tilbudt temmelig favorable købsvilkår, lyder det fra banken.

Jyske Banks indtog i Bankinvest - hvor banken overtager en aktiepost på 7 pct. - vækker stor glæde hos Bankinvest, der over for FinansWatch erklærer, at handlen vil gøre dem "Stærkere end nogensinde." I Jyske Bank er man også begejstret for aftalen - om end lidt mere afdæmpet.

"Jeg har godt set, at Bankinvest har sendt en pressemeddelelse ud. Det gør vi nu ikke selv - men vi har længe selv udbudt en række investeringsmuligheder, og der tror vi, at nogle af Bankinvests produkter vil kunne passe ind," siger bankdirektør Niels Erik Jakobsen, Jyske Bank, til FinansWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs