FinansWatch

Bankinvest færdige som venture-folk

Efter en årrække med værditab, dårlig presse og skuffede forventninger er Bankinvest færdige på venturemarkedet. De sidste to venturefonde sagde fredag farvel til kapitalforvalteren. (Opdateret 12.29)

Fredag eftermiddag var enden på en epoke i Bankinvest, der efter flere år med kontroverser og tab nu er færdige som spillere på venture-markedet. Kapitalforvalterens sidste to fonde har på foranledning af investorerne forladt samarbejdet.

De to energi-teknologi venturefonde New Energy Solutions I og II glider således ud af Bankinvests hænder, men fortsætter under administration af de hidtige direktører Poul Erik Schou-Pedersen og Jens Christian Mathiesen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs