Avis: Dato sat for søgeproces efter Straarup-afløser

Berlingske Business bringer i morgen et interview med Peter Straarup, hvor han fortæller, at der er sat en klar dato for, hvornår banken påbegynder en søgning efter en ny topchef.
Foto: STROYER TORBEN
Foto: STROYER TORBEN

TV2 News fortæller her til aften, og citerer den faste samarbejdspartner Berlingske Business, at Peter Straarup i et interview fortæller, at der allerede nu ligger en klar dato for, hvornår bankens bestyrelse aktivt begynder at lede efter en ny CEO.

I forbindelse med indslaget blev der bragt et interview med finansredaktør på TV2 Finans, Ole Krohn, og hans vurdering var, at Peter Straarup allerede i løbet af ganske få uger vil annoncere, hvornår han træder tilbage. Ifølge Krohn er ræsonnementet, at Straarup ikke kan leve med konstante spekulationer om, at han er på vej ud af banken.

Jyllands-Posten har de seneste uger skrevet en række artikler, baseret på anonyme kilder, at bl.a. storaktionæren ATP har igangsat en søgeproces efter Straarups afløser, som man vil bringe i spil ved at hente opbakning til denne kandidat hos storaktionæren A.P. Møller - Mærsk.

Formand Eivind Kolding har slået fast, at han ikke er igang med en søgeproces efter en afløser for Peter Straarup og henviser til, at han mener, at den mangeårige direktør fortsat er i fin form.

Esplanadens afkastkrav bør ikke skræmme Danske

Ringe afkast i Danske Bank under Straarup

Avis: Iskoldt mellem ATP og Danske

Nordea-chef favorit til Straarups job

Kolding afviser direktørjagt

Banktop jagter afløser for Straarup

Formand: Straarup er stadig i topform

Helt usædvanligt magtspil i Danske Bank

Her er kandidaterne til at afløse Straarup

Danske Bank-aktionærer søger ekstern Straarup-afløser

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også