FinansWatch

Ringe afkast i Danske Bank under Straarup

Danske Bank har leveret et dårligt afkast til sine investorer under nuværende direktør Peter Straarup. Siden 1998 har banken således i snit kun givet investorerne et afkast på beskedne 2 pct. om året.

Trods voldsom ekspansion og talrige opkøb må ordførende direktør i Danske Bank Peter Straarup sande, at han siden sin tiltræden i banken har leveret et meget beskedent afkast til bankens mange investorer.

Siden april 1998, da Peter Straarup efter en årrække i Danske Bank kunne indtage hjørnekontoret, og til udgangen af august i år har banken således givet et afkast på 2,2 pct. om året i snit.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs