FinansWatch

Danske Banks mobilbank slår alle forventninger

To gange har Danske Bank måttet opjustere målet for antallet af downloads af mobilbanken. I dag har 215.000 kunder hentet Danske Banks mobilbank til deres telefon.

Foto: Andreasen Carsten

Det oprindelige mål lød på 50.000 brugere. Så der er et godt stykke op til de 215.000 brugere, der i dag har downloadet Danske Banks mobilapplikation, siden den blev lanceret i september.

”Det er over al forventning. Vi er meget entusiastiske omkring projektet og glade for, at vi har ramt noget, som kunderne tager rigtig godt imod. Og så går det den rigtige vej, det er ikke sådan, at væksten stopper,” siger Peter Trier Schleidt, vicedirektør i afdelingen for IT og udvikling i Danske Bank, til FinansWatch.

Det går stærkt

Det oprindelige mål om, at 50.000 brugere skulle have hentet mobilbanken inden udgangen af 2010, blev nået inden for bare en måned, og ved årets udgang havde et sted mellem 100.000 og 150.000 kunder hentet mobilapplikation.

I Danske Bank har man ikke sat et nyt mål for, hvor mange brugere, man håber, henter mobilbanken.

”Nej, det har vi ikke, men jeg vil sige, det går så stærkt lige nu, at det er strålende,” siger Peter Trier Schleidt.

Overvældende interesse

Interessen for mobilbanken har været så overvældende, at banken i februar lancerede en idébank på Facebook, der giver kunderne mulighed for at komme med ideer til videreudviklingen af banken. Den første idé er på banen til april.

”Når interessen og feedbacken er så overvældende, som den har været, så investerer vi selvfølgelig stort i at forbedre mobilbanken,” siger Peter Trier Schleidt.

Danske Banks mobilbank får også en flot rating af brugerne på i iTunes. 94 brugere har ratet applikationen, der får fire ud af fem stjerner, til sammenligning har 136 brugere ratet Nordeas mobilbank, som må nøjes med to ud af fem stjerner.

Test: Hvem har den bedste mobilbank?

Danske Bank vil snakke mobilbank med kunderne på facebook

Banker i mobilkrig efter nytår

Mere fra FinansWatch

Mægler: Afkastlussing kan sætte skub i produktudvikling

Pensionister i pengenød: Ender 2022 med at tildele danske pensionister med udbetalinger fra et markedsrenteprodukt en lavere pensionsudbetaling, kan næste skridt være produktudvikling, siger partner i mæglervirksomheden Willistowerswatson, Erik Kongsted.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs