FinansWatch

Danske Bank vil snakke mobilbank med kunderne på facebook

Danske Bank åbner i dag op for en side på Facebook, hvor danskerne kan foreslå, hvad bankens mobilbank skal kunne fremover.

"Vi var først med mobilbank, og interessen har været overvældende. Det er vores klare mål, at vi også i fremtiden skal tilbyde landets stærkeste bank på mobilen," siger underdirektør for forretningsudvikling i Danske Bank, Peter Rørsgaard.

Med Facebook-siden håber banken på at få input fra sine kunder, og det er en del af bankens strategi om større åbenhed og fokus på kunderne.

"Det er helt centralt for Danske Bank, at vi står stærkt på det digitale område. Onlinekanaler bliver stadig vigtigere i moderne banker for at tiltrække og fastholde kunderne," siger Peter Rørsgaard.

Danske Bank lancerede mobilbanken i september 2010.

Danske Bank har i dag også publiceret en video med udviklerne bag Danske Banks mobilbank - den kan ses her:

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs