FinansWatch

Danske Bank vil snakke mobilbank med kunderne på facebook

Danske Bank åbner i dag op for en side på Facebook, hvor danskerne kan foreslå, hvad bankens mobilbank skal kunne fremover.

"Vi var først med mobilbank, og interessen har været overvældende. Det er vores klare mål, at vi også i fremtiden skal tilbyde landets stærkeste bank på mobilen," siger underdirektør for forretningsudvikling i Danske Bank, Peter Rørsgaard.

Med Facebook-siden håber banken på at få input fra sine kunder, og det er en del af bankens strategi om større åbenhed og fokus på kunderne.

"Det er helt centralt for Danske Bank, at vi står stærkt på det digitale område. Onlinekanaler bliver stadig vigtigere i moderne banker for at tiltrække og fastholde kunderne," siger Peter Rørsgaard.

Danske Bank lancerede mobilbanken i september 2010.

Danske Bank har i dag også publiceret en video med udviklerne bag Danske Banks mobilbank - den kan ses her:

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs