FinansWatch

Avis: Analytikerne ser stort potentiale i Danske Bank

Analytikerne ser stort potentiale i Danske Bank-aktien. Både i forhold til kurs/indre værdi og PE er aktien lav prisfastsat.

En bred skare af analytikerkorpset ser Danske Bank-aktien som en god investering p.t..

Det skriver Børsen, der har talt med flere analytikere.

Bl.a. senioraktieanalytiker Mads Thinggaard fra Nykredit Markets har pæn stor tiltro til den danske storbank. Han peger på, at ”aktien fra Holmens Kanal” handles på et lavt niveau sammenlignet med andre nordiske banker, både når man ser på PE og kurs/indre værdi.

Analytiker: Bundlinje kan forbedres

”Hvis vi ser på PE for 2011, handler Danske Bank-aktien til en PE omkring 9, hvilket ligeledes er billigere end de øvrige nordiske banker. Danske Bank sammenligner sig godt med de andre nordiske banker på disse parametre,” siger Mads Thinggaard til Børsen.

Også Christian Hede fra Jyske Bank har et godt øje til Danske Bank-aktien.

"De danske bankaktiviteter havde i tredje kvartal et betydeligt fald i nedskrivninger på udlån, og på bundlinjen var der overskud for første gang i to år,” siger han og tilføjer, at bundlinjen kan se frem til at blive forbedret med 1 mia. kr. de kommende kvartaler p.g.a. Bankpakke I´s ophør.

Danske Bank er dog en smule hæmmet af aktiviteterne i Irland, men disse tillægges i det store billede ikke den store betydning.

Mere fra FinansWatch

1,5 millioner danskere investerer i Qatar: "Det er dilemmafyldt"

Fem danske pensionsselskaber har på vegne af 1,5 mio. kunder investeret små 900 mio kr. i Qatar, viser en opgørelse, som mediet Danwatch har foretaget. Chef for ansvarlige investeringer hos Danica Pension erkender, at ”det er dilemmafyldt at investere i statsobligationer” fra visse lande.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs