FinansWatch

Wilson-Brown bliver en permanent nordisk løsning for Codan

Phil Wilson-Brown har nu officielt fået jobbet om direktør for strategi, marketing og kunder i RSAs skandinaviske forretning, der blandt andet tæller Codan.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Codan og svenske Trygg-Hansa er ejet af RSA, hvor 39-årige Phil Wilson-Brown for ansvar for strategi, marketing og kunder på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Finland. Den stilling kender han ganske udmærket, da han har været konstitueret siden sommeren 2009.

Phil Wilson-Brown har været ansat som koncernchef for ekstern kommunikation i RSA siden 2004 – han tiltræder officielt sit nye job 1. marts.

Fremragende kampagner

“Jeg er meget begejstret over at kunne fortsætte med at lede det skandinaviske strategi- og marketingteam. I løbet af det seneste år har vi gennemført nogle fremragende kampagner, som har øget opmærksomheden omkring vores brand, medført en stor stigning i antallet af besøgende på hjemmesiden og i antallet af indgående opkald. Vores fokus fremadrettet er at fortsætte med at sikre en høj kvalitet af produkter og serviceydelser til vores kunder for dermed at skabe stor vækst og fastholde kunder. Med det gode team vi har, er jeg sikker på, at det vil lykkes for os,” siger Phil Wilson-Brown i pressemeddelelsen.

Her istemmer den nyudnævnte topchef Mike Holliday-Williams:

Flytteplaner

“Jeg er glad for, at Phil har sagt ja til at blive i jobbet. Phil har været en afgørende drivkraft bag vores marketingstrategi og har realiseret vores ambitioner på området. Phil har et stærkt kunde- og servicefokus, som er afgørende for at drive vores forretning fremad.”

Phil Wilson-Brown har en kone og tre børn i London, men familien flytter nu til Stockholm.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs