FinansWatch

Codan klar med diagnoseforsikring

Codan går nu i markedet med en selvstændig forsikring, der skal sikre, at patienter får stillet en diagnose indenfor 10 arbejdsdage.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Tilbuddet henvender sig til virksomheder, men vil i løbet af 2011 også blive tilbudt til private kunder.

”Diagnoseforsikringen vil være med til at præge udviklingen af sundhedsforsikringer, fordi den sætter ind, der hvor der er størst behov for et supplement til den offentlige behandling. Mange virksomheder oplever stor efterspørgsel fra deres medarbejdere på sundheds- og forsikringsprodukter, men i det nuværende økonomiske klima kan det være vanskeligt at tilbyde dem ’hele pakken’. Derfor tror jeg, at mange virksomheder vil opleve vores nye produkt som en tiltrængt håndsrækning”, siger Morten Jepsen fra Codan Care i pressemeddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs