FinansWatch

Codan bortsviser svindelmistænkt ansat

Bortvist Codan-ansat varetægtsfængslet og mistænkt for at have misbrugt personoplysninger i Codans kundedatabase.

Tre mænd sidder varetægtsfængslet for at have misbrugt personoplysninger, der er hentet fra en kundedatabase i forsikringsselskabet Codan. Blandt de fængslede er en nu tidligere ansat i selskabet.

"Jeg kan bekræfte, at en af vores ansatte er blevet fængslet i sagen. Han blev bortvist i mandags, da vi af politiet blev gjort opmærksomme på sagen," siger pressechef i Codan Mads Houe.

Han fortæller, at Codan forsøger at forhindre misbrug af kundedatabasen. Alle ansatte skriver under på en fortrolighedserklæring, og for nogle jobfunktioner kræver forsikringsselskabet en ren straffeattest.

"Men man kan ikke gardere sig mod, at nogen lader sig friste over evne, hvilket tilsyneladende er sket her," siger Mads Houe.

Codan bistår politiet i efterforskningen, men pressechefen kan ikke komme med detaljer om sagen, der indtil videre har kørt for lukkede døre.

/ritzau/

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs