FinansWatch

Codan får britisk topchef

Mike Holliday-Williams bliver ny topchef i Codan-koncernen. Han afløser Rickard Gustafson, der skal være adm. direktør i SAS.

Det bliver briten Mike Holliday-Williams, der til februar kan sætte sig til rette i stolen som koncernchef for Codan-koncernen.

Det oplyser forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

Mike Holliday-Williams afløser Richard Gustafson, der som bekendt skal være ny adm. direktør i SAS. Mike Holliday-Williams bliver ansvarlig for Codan-ejer RSAs forretninger i Skandinavien på koncernniveau. Samtidig bliver han CEO for Trygg-Hansa.

Ny chef begejstret

Mike Holliday-Williams er i dag administrerende direktør i RSAs britiske division for privatforsikringer og har tidligere stået i spidsen for RSAs britiske retail-aktiviteter.

"Jeg er meget begejstret over min nye rolle. Skandinavien er et vigtigt marked for RSA, og jeg glæder mig i høj grad til at arbejde sammen med teamet om at sikre virksomhedens fortsatte profitable vækst og bygge videre på Rickards gode arbejde,” siger den kommende Codan-direkør, der nu flytter til København med sin familie, i pressemeddelelsen.

Codan-koncernen er i dag ejet af den britiske forsikringskoncern RSA. Codan er en del af et af verdens største forsikringsselskaber med ca. 20 millioner kunder og 23.000 medarbejdere.

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs