FinansWatch

Aktionærer dybt utilfredse med Trelleborg-dom

Mindretalsaktionærerne i Bank Trelleborg er overraskede og dybt utilfredse med dagens dom i Østre Landsret.

Mindretalsaktionærerne i Bank Trelleborg er overraskede og dybt utilfredse med dagens dom i Østre Landsret. Tvangsindløsning af minoritetsaktionærne i Bank Trelleborg blev erklæret ulovlig, men der bliver ikke udbetalt erstatning, hvilket vækker forundring hos aktionærerne.

"Den er højest overraskende, at man kan få ret i, at man ikke havde lov til at tvangsindløse os, og alligevel ikke kan få erstatning og få den værdi tilbage, som man er blevet frataget. Vi skal selvfølgelig nærstudere dommen, men det er ikke tilfredsstillende kun at stå med halvdelen af retten på sin side," siger formand Jan Marcher fra Foreningen for Minoritetsaktionærer i Bank Trelleborg.

Foreningen repræsenterer de 4770 mindretalsaktionærer, som stod bag søgsmålet mod Sydbank.

Sagen startede i januar 2008, da kom det frem, at Bank Trelleborg var på randen af konkurs. Sydbank reddede banken på målstregen med et opkøb på 250 mio. kr. Det betød, at aktionærerne i banken fik tvangsindløst deres aktier.

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs