FinansWatch

Banknordik tænker som Amagerbanken

Ser man bort fra ejendomskunderne, så er der store lighedstegn mellem Amagerbanken og Banknordik, mener direktør Janus Petersen. Han vil være den lille bank blandt de store.

Foto: Nikolaj Svennevig

For tre år siden havde Banknordik 25.000 kunder og var mest at regne som en færøsk lokalbank. I dag er omsætningen firdoblet, og antallet af kunder er ottedoblet til 200.000. Det er resultatet af en vækststrategi fra 2005, der kulminerede med overtagelsen af den grønne del af Amagerbanken i år.

”Vi ville skabe et trygt projekt i stedet for bare at vokse, så vi ikke skulle lige søvnløse om natten. Vi købte et forsikringsselskab i 2009, en bank i 2010, en bank i 2011 og et livsforsikringsselskab i 2011. Så vores volumen er øget, men det er inde for kernekompetencerne og med en meget lille kreditricisi,” siger adm. direktør Janus Petersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs