FinansWatch

Ny pensionschef: "Herligt komplekst"

Den nuværende Nordea Invest-direktør Cristina Lage skifter til efteråret til en stilling som chef for det omstridte pensionssamarbejde Unipension. Den store, forkromede plan er ikke lagt endnu – men Lage glæder sig til at nørkle sig igennem pensionens spidsfindigheder.

Et nyt job fyldt med komplekse udfordringer og præget af skiftende markeds- og reguleringsbilleder kan godt lyde som lidt af en kamp. Men det er netop kompleksiteten, der gør Cristina Lage - kommende chef i Unipension - glad for det nye arbejde.

”Jeg har taget jobbet, fordi jeg synes, at det er vanvittigt interessant. Det er inden for et fagområde, hvor jeg har noget erfaring, og det er på et marked, som er ekstremt interessant, og som samtidig også – da det er en arbejdsmarkedspension – udfører en vigtig samfundsopgave,” siger Cristina Lage til FinansWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs