FinansWatch

Christian Clausen er nu også finsk kommandør

Finlands præsident har tildelt en særlig orden til Nordea-topchefen Christian Clausen, som han fik overrakt tirsdag i Stockholm.

Foto: Hougaard Niels

Hædersbevisningerne - og magtfulde poster - fortsætter med at regne ned over Nordea-topchefen Christian Clausen.

Nordeas koncernchef Christian Clausen er senest blevet udnævnt til Kommandør af Den Finske Løveorden, fremgår det af en pressemeddelelse fra den finske ambassade. Finlands ambassadør Markus Lyra overrakte ordenen i Stockholm i går tirsdag.

Som begrundelse for hædersbevisningen står der, at Christian Clausen som koncernchef for Nordea på betydelig vis har bidraget til finske virksomheders forudsætninger for at drive forretning succesrigt i Finland såvel som internationalt.

"Nordeas langsigtede strategi for finansielle serviceydelser til virksomheder og privatpersoner, især under finanskrisen, viser bankens vilje og evne til at stå både virksomheder og privatpersoner bi i økonomisk vanskelige tider. Under Christian Clausens ledelse har Nordea styrket sin solvens og dermed også forudsætningerne for at klare kommende økonomiske kriser uden offentlig støtte," lyder de officielle ord.

"Han har udvist engagement for Finland og på flere områder fremmet finske interesser," står der endvidere.

For nylig blev Christian Clausen kåret til årets leder af Lederne og blev for nylig også valgt som formand for den forening, der taler de europæiske bankers sag over for politikerne.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs