FinansWatch

Nordeas flytteplaner peger mod Ørestaden

Nordea er ved at vokse ud af det nuværende hovedsæde på Christianshavn. Banken vil helst blive på Christianshavn, men kan blive tvunget til at opføre nyt hovedsæde. Forhandlinger med ATP Ejendomme om en renovering af Ørkenfortet.

Foto: Lorenzen Søren Jyllands-Posten

Nordeas Henning Larsen-tegnede hovedsæde smukt beliggende ned til vandet, der deler København City og Amager, er ved at blive for småt til den ekspansive storbank. Nordea har svært ved at finde ledige kvadratmeter i hovedsædet og må derfor i mange tilfælde placere medarbejdere og mindre afdelinger rundt omkring på andre Nordea-adresser i København, selvom det optimale ville være, at de fik fast sæde i hovedsædet på Christianshavn.

Derfor undersøger Nordea mulighederne for enten at udbygge hovedsædet, eller måske opføre et helt nyt hovedsæde i Ørestaden. Ifølge flere anonyme kilder som FinansWatch har talt med, så forfølger Nordea to spor. Udgangspunktet for banken er, at man udbygger det nuværende hovedsæde. For det første er Nordea glade for den centrale beliggenhed, og for det andet så har banken indgået en lang kontrakt med ATP Ejendomme, hvorfor det vil være dyrt, hvis banken beslutter sig for at forlade den nuværende lokation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs