FinansWatch

Klumme: Emerging markets er ikke bare emerging markets

At betragte emerging markets som et homogent begreb er noget sludder, skriver Jan Eggertsen fra T. Rowe Price i ny klumme på FinansWatch.

Både Brasilien og Indien er såkaldte "emering markets", altså vækstlande. Men der er himmelvid forskel på de to landes økonomier og dermed også på investeringspotentialet.

Derfor kan man ikke bare sige ja eller nej til, om man bør øge eksponeringen mod emerging markets, lyder det fra Jan Eggertsen, head of relationship manangement hos T. Rowe Price, i ny klumme på FinansWatch.

"Emerging Markets”-mærkatet dækker nemlig over så forskellige lande og markeder, at det ikke giver mening længere blot at behandle dem under et. Sådan har det i virkeligheden været længe, men forskellene landene i mellem vokser i disse år på trods af, at landene er samlet i adskillige fælles aktieindeks," skriver han blandt andet.

Læs hele klummen ved at trykke på linket nedenfor:

Emerging markets er ikke bare emerging markets

Forsiden lige nu

Forslag om loft på kviklån skudt ned i Folketinget

Et forslag fra SF om et omkostningsloft på kviklån står ikke til at blive til virkelighed. For selv om flere af Folketingets partier anerkender udfordringen med himmelhøje kviklånsrenter, så var det under tirsdagens førstebehandling af forslaget småt med opbakningen.

PFA satser over halv milliard på Amager-projekt

Pensionsselskabet køber industrivirksomheds ejendomme og forbereder bolig- og kontorplaner, selvom lokalplan ikke er på plads. Selv hvis det glipper, kommer vi ikke til at gå tomhændede fra investeringen, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn til EjendomsWatch. Datterselskab i Thylander Gruppen er med som udvikler.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere