FinansWatch

FinansWatch åbner kontor i Aarhus

FinansWatch fortsætter investeringerne i indholdet og åbner nu kontor i Aarhus. Målet er at komme tættere på de jyske finansvirksomheder.

Anders Heering, chefredaktør for Watch Medier | Foto: Watch Medier/Jan Bjarke Mindegaard

Der er sket en del siden, siden FinansWatch gik i luften ved indgangen til 2011. I finanssektoren, men også på FinansWatch-redaktionen, der har haft vokseværk lige siden. Til august udvides igen, når FinansWatch åbner kontor i Aarhus.

"Siden vi lancerede FinansWatch har vi bestræbt os på at dække hele finanssektoren. Ikke kun de største virksomheder eller dem med adresse i København. Derfor er det en glæde, at vi nu også fysisk kan rykke et skridt tættere på de jyske finansvirksomheder," siger Anders Heering, chefredaktør for Watch Medier.

FinansWatch har hyret Dorthe Bach til at stå i spidsen for ekspansionen i det jyske. Hun kommer fra en stilling som reporter på Børsen, hvor hun de seneste 10 år har skrevet om finans- og pengestoffet.

"Dorthe har stor erfaring med finansstoffet og har desuden i årevis bevist, at hun repræsenterer den kritiske og fair tilgang til journalistikken, der er Watch Mediers dna. Vi er glade for, at hun har sagt ja til at blive en del af holdet," siger Anders Heering.

Siden opstarten af FinansWatch har Watch Medier lanceret en lang række nichemedier og er i dag en af landets største erhvervsredaktioner. Udover FinansWatch udgives AMWatch, AdvokatWath, EjendomsWatch, EnergiWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Alle sammen abonnementsfinansierede onlinemedier.

Se den nuværende redaktion på FinansWatch her:  https://finanswatch.dk/service/Om_Finanswatch/

FinansWatch opruster med tendens- og indsigtsredaktør 

Ny redaktør og oprustning på FinansWatch 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs