FinansWatch

FinansWatch opruster med tendens- og indsigtsredaktør

Simon Richard Nielsen bliver ny tendens- og indsigtsredaktør på FinansWatch, der dermed fortsætter oprustningen på redaktionen.

Foto: Jan Mindegaard

FinansWatch fortsætter udvidelsen og styrker nu redaktionen med en nyoprettet stilling som tendens- og indsigtsredaktør.

Simon Richard Nielsen skal ud over at tage del i den daglige nyhedsdækning sætte ekstra fokus på de bredere tendenser og perspektiver i den finansielle sektor.

Han starter 1. februar og kommer fra en stilling som vært på TV2 News. Han er uddannet cand.polit, har tidligere været journalist, korrespondent, kommentator og finansredaktør på Børsen, ligesom han har været toprådgiver i den finansielle sektor som spydspids i sit eget kommunikationsbureau, Capital Relations. I øjeblikket er han i gang med en bog om det finansielle markeds historie og betydningen for verdens udvikling.

"Der er mere end nogensinde brug for et medie som FinansWatch, der ser gennem støjen og leverer en kritisk og konstruktiv dækning af hele finanssektoren – og jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig ud i det sammen med landets dygtigste finansjournalister," siger Simon Richard Nielsen, der blandt andet ser frem til at nuancere billedet af finanssektoren.

"Finanssektorens omdømme ligger i ruiner, og bankerne og hele finanssektoren bliver et af omdrejningspunkterne i den kommende valgkamp. Der er en stemning af, at sektoren har svigtet og har brudt en uskreven kontrakt med samfundet. Det giver et massivt politisk pres for øget regulering, der samtidig skal balanceres med finanssektorens centrale rolle i fremtidens vækst. Det er bare et af de mange spændende spørgsmål, som jeg glæder mig til at følge på tætteste hold på FinansWatch."

Fælles referenceramme

Simon Richard Nielsen referer til og bliver stedfortræder for Thomas Bo Christensen, der 1. december overtog ansvaret som redaktør på FinansWatch.

Udvidelsen med en tendens- og finansredaktør er Watch Mediers seneste investering i FinansWatch-redaktionen. 1. december vendte Morten Plesner tilbage som journalist på FinansWatch efter en periode på TV 2’s finansredaktion og en kort afstikker til kommunikationsbranchen, ligesom man i november styrkede dækningen af navne- og karrierestoffet i finanssektoren.

FinansWatch blev lanceret ved indgangen til 2011 og er i dag fælles referenceramme for alle med en særlig interesse for den finansielle sektor.

"Vi er stolte over, hvordan finanssektoren har taget FinansWatch til sig. Det har gjort det muligt løbende at styrke vores tilbud til læserne, og det kommer vi til at fortsætte med i fremtiden. Med ansættelsen af Simon Richard Nielsen får vi en fremragende redaktør og finansjournalist, der sammen med resten af redaktionen vil være med til at løfte FinansWatch yderligere," siger Anders Heering, chefredaktør og adm. direktør på Watch Medier.

Watch Medier udgiver i dag 11 medier om de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv og har på få år opbygget en af landets største erhvervsredaktioner i en ellers trængt mediebranche. Opskriften har været dedikerede fagjournalister og høj relevans for en afgrænset målgruppe.

"Vi tror på, at fremtidens erhvervsjournalistik er skrevet af journalister, der ved, hvad de skriver om. Derfor er vi også glade for at kunne knytte Simons store viden om den finansielle sektor til redaktionen," siger Anders Heering.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs