FinansWatch

Ny redaktør og oprustning på FinansWatch

Thomas Bo Christensen bliver ny redaktør på FinansWatch, der samtidig styrker dækningen af den finansielle sektor.

FinansWatch får ny redaktør og udvider redaktionen. Thomas Bo Christensen, 36, overtager 1. december rollen som redaktør for landets største finansredaktion. Han har de seneste knap to år været en del af ledelsen på FinansWatch som medredaktør – og siden oktober som fungerende redaktør.

"Thomas Bo er en dygtig journalist og en stærk redaktionel leder, der deler Watch Mediers ambition om at levere kritisk, fair og uafhængig journalistik med fokus på substansen. Jeg er sikker på, at han sammen med en redaktion fuld af skarpe finansjournalister vil sikre den fortsatte udvikling af Danmarks bedste finansmedie," siger Anders Heering, chefredaktør for Watch Medier.

Thomas Bo Christensen har været en del af Watch Medier siden 2012 og var før sin ansættelse på FinansWatch tilknyttet MediaWatch og EnergiWatch. Han overtager titlen som redaktør for FinansWatch fra David Bentow, der til december skifter til Børsen. Og den nye redaktør glæder sig til opgaven.

"Jeg er stolt over at få ansvaret for FinansWatch og glæder mig til at fortsætte arbejdet med den dygtige redaktion. Vi har masser af gode ideer til, hvordan vi gør FinansWatch endnu stærkere uden at gå på kompromis med vores grundlæggende tilgang til det at bedrive ordentlig og lødig erhvervsjournalistik," siger Thomas Bo Christensen.

FinansWatch har samtidig rekrutteret Morten Plesner som ny reporter og er på jagt efter endnu en reporter til mediet, der dermed udvider redaktionen og dækningen af finanssektoren.

"Vi har udviklet og udvidet FinansWatch løbende, siden vi gik i luften for snart otte år siden, og det har vi tænkt os at blive ved med. Med den nye udvidede redaktion får vi mulighed for at dække endnu dybere og bredere i en finanssektor i konstant forandring," siger Anders Heering.

FinansWatch blev lanceret ved indgangen til 2011 og har siden etablereret sig som den fælles referenceramme for alle med interesse for seneste nyt om den danske finanssektor. Sidste år lancerede Watch Medier desuden søstermediet AMWatch, der skriver om kapitalforvaltning og kapitalfonde – ligesom FinansWatchs politiske dækning er blevet skærpet med etableringen af PolicyWatch i august. Mediet stiller skarpt på rammevilkårene for dansk erhvervsliv, herunder finanssektoren. Watch Medier udgiver i dag 11 medier.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs