FinansWatch

LD-millioner forgylder eksdirektør

Tidligere LD-direktør Jeppe Christiansen scorer kæmpe millionbonusser på at forvalte lønmodtagerpenge fra sin gamle arbejdsgiver. Fagforbundet FOA kritiserer de gyldne bonus-aftaler.

Foto: CHRISTOFFERSEN EMIL RYGE

Daværende LD-direktør Jeppe Christiansen brolagde sin karrierevej med guldbarrer, da han i 2008 forlod Lønmodtagernes Dyrtidsfond for at blive direktør i et LD-ejet fondsmæglerselskab, som han selv fik aktier i.

Selskabet skulle forvalte LD's milliardformue på vegne af de 870.000 lønmodtagere. Siden er LD købt helt ud af firmaet, og med Jeppe Christiansen i spidsen scorer det nu trecifrede millionbonusser på forretninger med direktørens gamle arbejdsgiver.

Morgenavisen Jyllands-Postens gennemgang af regnskaber viser, at firmaet, Maj Invest (tidligere LD Invest), ved udgangen af 2010 havde fået udbetalt 120 mio. kr. i bonusser ved siden af de almindelige honorarer, og at der er udsigt til yderligere 265 mio. kr.

Direktør i dobbeltrolle

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs