Svensker ny CFO i Codan

Codan/Trygg-Hansa har udnævnt Patrick Bergander til ny CFO. Dermed får han ansvaret for økonomifunktionen i Skandinavien.

”Jeg er glad for at kunne byde Patrick velkommen til min ledergruppe. Han har en enestående baggrund og vil spille en central rolle i forbindelse med at drive økonomifunktionen og forretningen fremad. Jeg ser frem til at arbejde sammen med ham. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke Henrik for hans dedikerede og stærke bidrag til forretningen og ønsker ham det bedste for fremtiden," siger Mike Holliday-Williams, CEO for Codan A/S.

Det er den afgående CFO Henrik Rättzen som Williams refererer til i sin udtalelse. Rättzen forlader Codan efter tre og et halvt års arbejde i koncernen og bliver dermed erstattet af den 40-årige Bergander der ventes at indtage sin nye rolle i løbet af efteråret og senest til december.

Global erfaring

Patrick Bergander kommer fra en CFO-stilling hos Electrolux, men har tidligere i karrieren beskæftiget sig med forsikringssektoren.

”Jeg ser meget frem til at slutte mig til direktionen i Codan/Trygg-Hansa, og håber, at min erfaring fra en global virksomhed i en stærkt konkurrencepræget og dynamisk branche vil være nyttig i min nye rolle," siger Patrick Bergander selv i forbindelse med jobskiftet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også