Ny Codan-topchef gemmer sig i kulissen

Forsikringsselskabet Codan fik 1. februar ny topchef, men Mike Holliday-Williams er tavs selv i dag, hvor Codan fremlægger resultater for 2010.

En enkelt skriftlig kommentar i en pressemeddelelse.

Det er alt, hvad Codans topchef, Mike Holliday-Williams, har at sige i forbindelse med offentliggørelsen af Codans resultat for 2010.

Herfra er det kommunikationsdirektør Jeanette Løgstrup, der tager over for topchefen, der tiltrådte stillingen som chef for Danmarks tredje største forsikringsselskab, Codan, den 1. februar i år.

Lige startet

Hvorfor vil han ikke sige noget?

”Det vil han sådan set også, men han har ikke så meget mere at sige, end den udtalelse, der er i pressemeddelelsen, for han er jo lige startet. På den måde er det et år, der er gået, mens han ikke var her,” siger hun.

Burde han ikke som topchef kunne sige noget om regnskabet?

Fremadrettet fokus

”Jo, det kan han da sagtens. Men han er trådt til i februar. Så hans fokus er fremadrettet i forhold til, hvordan han vil klare forretningen,” siger hun og forsikrer, at Mike Holliday-Williams nok skal komme på banen.

”Det gør han stille og roligt fra nu af. Han har sat sig godt til rette i stolen og tænker nu fremadrettet,” siger hun.

Mike Holliday-Williams har ellers været i rollen som CEO siden januar, en måned inden han officielt tiltrådte, for at sikre en ordentlig overdragelse fra Rickard Gustafson, skrev Codan i en pressemeddelelse i forbindelse med præsentationen af den nye topchef.

Regnskab: Private trækker Codans vækst

Codan: Fortsat fokus på effektivisering

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også