FinansWatch

Finansrådet afviser intern splittelse

Der er ingen intern splittelse i Finansrådet, mener direktør Jørgen Horwitz, der understreger at man varetager alles interesse - store som små pengeinstitutter. Meldingen kommer få dage efter Finansrådet gik i rette med lokalbankernes ønske om forlængelse af de statsgaranterede lån.

Foto: Hougaard Niels

Mens landets mindre pengeinstitutter frygter en kreditklemme og efterlyser en forlængelse af statsgarantien, har piben en anden lyd hos Finansrådet, der også repræsenterer de små pengeinstitutter. Her ser man ikke et behov for en forlængelse af statsgarantien, men vil i stedet kæmpe for fælles, europæiske regler. Rådets direktør, Jørgen Horwitz, afviser dog, at landets bankers fælles front skulle være ved at blive brudt op af en bitter splid om funding.

”Jeg synes ikke, der er en konflikt mellem de store og de små. Du kan ikke på størrelse angive, hvem der har udfordringer i forhold til at skaffe den nødvendige finansiering,” siger Jørgen Horwitz.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs