FinansWatch

Nasdaq ude af kampen om NYSE

Nasdaq og ICE dropper deres bud på selskabet bag New York Stock Exchange efter pres fra konkurrencemyndighederne.

"Vi har besluttet at trække vores tilbud tilbage, da det blev klart, da vi ikke ville få succes med at opnå myndighedernes godkendelse af vores forslag, selv om vi tilbyd en bred vifte af muligheder," siger Nasdaqs topchef Robert Greifeld i en meddelelse.

Meddelelsen om, at Nasdaq fik aktierne i NYSE Euronext til at falde kraftigt, da det var indregnet i kursen, at budet fra Nasdaq ville få den anden bejler til NYSE, Deutsche Börse, til at hive flere penge op af lommen.

Deutche Börse blev i februar enig om en fusion med NYSE i en handel, der værdisatte selskabet til 10 mia. dollar. I April blandede Nasdaq og ICE sig så med et bud på 11,3 mia. dollar, som dog i flere omgange blev afvist af NYSE Euronext, der frygtede for myndighedernes godkendelse og for meget gæld i selskabet. Det er imidlertid først nu, at Nasdaq og ICE smider håndklædet i ringen.

Bitter kamp om New York-børs

Nasdaq OMX prøver nyt lokkemiddel i budkamp

NYSE-bestyrelse bakker op om fusion

Sibbern krydser fingre for kæmpebørs

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs