FinansWatch

Tøjfirma køber en fjerdedel af Bonusbanken

DK Company har købt en fjerdedel af aktierne i skallen af den hedengangne Bonusbanken i et forsøg på at skyde genvej til en børsnotering.

24 pct. af den efterladte 'børs-skal' fra Bonusbanken er netop blevet solgt til DK Company, et af de to tøjselskaber, der lige nu kæmper om at skyde genvej på børsen via den faldne bank efterladenskaber.

Prisen er landet på 30 øre pr. aktie mod det oprindelige bud på 28 øre. Stigningen kommer efter tøjselskabet smartguy.dk i dag kom med bud på 30 øre.

Ifølge DK Companys direktør Jens Poulsen ligger der beregninger af, hvad det ville koste at børsnotere DK Company på traditionel vis, og de er faldet ud til fordel for købet ved kurs 0,28 - og altså åbenbart også ved kurs 0,30.

"Vi kommer jo fra Ikast, og Ikast-Herning er et driftigt område. Bonusbankens historik tiltaler os rigtig meget. Der er 6000 aktionærer, der er et selskab, vi kan gå ind i, og på den måde kan vi videreføre historikken. Vi vil gerne være en del af lokalsamfundets mulighed for at investere i en lokal virksomhed," sagde Jens Poulsen i går til Ritzau Finans.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs