FinansWatch

Saxo Bank-ejer på vej med Facebookbud

Facebook er tilsyneladende blevet 15 mia. dollar mere værd alene siden januar. Det viser et købstilbud fra en af Saxo Banks ejere.

Kapitalfonden General Atlantic - der ejer 22 pct. af Saxo Bank, men kan være på vej ud - er den seneste pengetank der forsøger at købe sig ind i Facebook.

Det skriver den amerikanske nyhedskanal CNBC på deres hjemmeside, og gør samtidig klart at prisen på Facebook tilsyneladende er steget med 15 mia. dollar siden januar.

General Atlantics bud er dog så absolut ikke af de største: 0,1 pct. af Facebook for 65 mio. dollar. Tilbage i starten af januar bød investeringsbanken Goldman Sachs 500 mio. dollar for 1 pct.

Bono står til 4 milliarder

Et bud, der dengang var gode nyheder for rockstjernen Bono - hans investeringsselskab Elevation Partners har tidligere har købt 1,5 pct. af Facebook for 210 mio. dollar.

Så mens rockstjernen og hans partnere i januar stod til en gevinst på 540 mio. dollar - svarende til 2,8 mia. kr. - er papirprofitten siden da krøbet op på på 765 mio. dollar, eller lige over 4 mia. kr.

Ikke dårligt for et par måneders ventetid, skulle man mene.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs