FinansWatch

Saxo åbner op i Hong Kong

Saxo Bank indvier i dag kontor i Hong Kong, og etableringen skal bane vej til det enorme kinesiske marked.

Kl. 07.00 i morges indviede Saxo Bank sit nyetablerede kontor i Hong Kong, og målet er at få en stærkere position i regionen.

Det skriver business.dk.

Sydøstasien tegner sig i dag for en tredjedel af Saxo Banks samlede omsætning og vækst i nye forretningsområder, men der er mere at hente.

Langsigtet strategi

”Lanceringen af Saxo Capital Markets HK Limited er et strategisk træk for at styrke og udvide selskabets position i Asien. Lanceringen viser også, at Saxo Bank har en langsigtet strategi i regionen,” siger Francis Lee, der står i spidsen for Saxo Banks nye Hong Kong-kontor, til business.dk.

Finanskrisen har åbnet nye forretningsmuligheder i Hong Kong, hvor private investorer nu går efter risikospredning.

Usikkerhed i markedet

"Usikkerhed i markedet i de sidste to år har også skabt gode muligheder for andre produkter end aktier som for eksempel valuta og råvarer. Private investorer i Hong Kong, der traditionelt har holdt sig til aktier og warrants, viser i dag voksende interesse for investering i multi-produktinvestering. Det skift i investeringsmønstrene åbner nye muligheder for Saxo Bank," udtaler Francis Lee i en pressemeddelelse.

Det er Saxo Banks fjerde kontor i regionen.

Kapitalfond sælger Saxo-aktier inden sommerferien

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs