FinansWatch

Horwitz til Mikkelsen: Danske banker er stillet dårligere

Ifølge Brian Mikkelsen (K) sikrer Bankpakke 3 de danske banker gode vilkår, men der er ingen tvivl om, at pakken gør danske banker til tabere på lånemarkedet, mener adm. direktør i Finansrådet Jørgen Horwitz.

Foto: Hougaard Niels

Med Bankpakke 3 har Danmark vist ansvar og handlekraft og sikret danske banker gode vilkår. Det var meldingen fra økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) i går, efter partierne bag bankpakkerne havde drøftet Bankpakke 3 på et timelangt møde.

Hos Finansrådet har piben dog en noget andet lyd: Bankpakken stiller danske banker dårligere på det internationale lånemarked, lyder det fra Finansrådets adm. direktør, Jørgen Horwitz.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs