FinansWatch

EDC er en lækkerbisken

EDC vil efter bruddet med BRFkredit finde andre samarbejdspartnere. Hos Realkredit Danmark vil adm. direktør Carsten Nøddebo ikke udelukke, man kunne få et godt samarbejde med Danmarks største mæglerkæde.

Danmarks største ejendomsmæglerkæde, der i de seneste 22 år har samarbejdet med BRFkredit, vil finde nye samarbejdspartnere i den finansielle sektor.

I går sagde koncerndirektør i Nykredit, Søren Holm, at man gerne drikker en kop kaffe med EDC. Og ifølge adm. direktør i Realkredit Danmark, Carsten Nøddebo, er EDC da også en attraktiv samarbejdspartner, for med filialer spredt rundt i hele landet, er mægleren en enestående distributionskanal, når det kommer til boliglån.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs