FinansWatch

DLR-chef: Teknik bag stor del af tilbagegangen

Bent Andersen mener ikke, at den 70 pct. store tilbagegang på bundlinjen bunder i reelle udfordringer. Der gemmer sig teknik i resultatopgørelsen, der rammer hårdt.

DLR-toppen, med adm. direktør Bent Andersen i spidsen, er slet ikke så utilfredse med halvårs-rapporten, selvom den viser en tilbagegang på bundlinjen på 70 pct. Ifølge Bent Andersen er der en del regnskabsmæssig teknik bag indtjenings-nedturen. Så det er ikke manglende indtjeningskraft af varig karaktér, mener han.

”Du skal dele vores tilbagegang op i to dele. De 25 mio. kr. er noget, der er reelt negativt, fordi vores ny-udlån er for lavt i forhold til det, vi har forventet. Resten er af mere teknisk karaktér, hvor vi har udstedt nogle obligationer, hvor kursen er over 100, så der har vi et teknisk kurstab. Og det løber vel op i en 60 mio. kr.,” siger Bent Andersen og tilføjer, at han taler om ”før skat”-kroner, så hvis han kunne lægge ekstra 85 mio. kr. til sit før skat-resultat, så havde det set fint ud.

DLR leverede i første halvår 2010 72,1 mio. kr. før skat – mod 254, 4 mio. kr. i samme periode året før.

DLR-chef: Nu kommer tvangs-auktionerne

Regnskab: Kursreguleringer sænker DLR-overskud

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs