FinansWatch

Regnskab: BRF sælger ejendomme for milliarder

Salg af ejendomme for 2,4 milliarder kroner præger årsregnskabet for BRF, der slås med udfordringer på flere fronter. Markant fald i nedskrivninger.

Udsalget af overtagne ejendomme sikrede 2,4 milliarder kroner til BRFkredits kasse i 2010. Det fremgår af det netop offentliggjorte årsregnskab, der også viser øgede indtægter i udlånsvirksomheden, et markant fald i nedskrivningerne og en bundlinje, der lige sniger sig op over nullet.

BRF kommer ud af året med et overskud før skat på 21 millioner kroner mod et underskud sidste år på 858 millioner kroner. Forbedringen skyldes ikke mindst, at omfanget af nedskrivninger er faldet fra hele 2,1 milliarder i 2009 til 471 millioner i 2011. Basisindtægterne er steget til 1,4 mia. fra 1.3 mia. kr. Den anden vej trækker indtægter fra Fonds, dvs. risikofrit afkast af egenbeholdningen og afkast af obligationer i basisbeholdningen mm., der er faldet til 258 mio. kr. fra 527 millioner kroner i 2009. Beholdningsindtjeningen står på -77 mio. kr. mod et plus på 398 millioner kr. i 2009.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs