FinansWatch

Apple og Goldman Sachs går sammen om kreditkort

Storbanken vil i samarbejde med elektronikselskabet udgive et fælles kreditkort i løbet af foråret.

Foto: Mark Lennihan/AP/POLFOTO/arkiv

Apple og Goldman Sachs planlægger at udgive et fælles kreditkort dette forår i kombination med iPhones nye egenskaber, som vil hjælpe brugerne med at håndtere deres penge.

Det skriver The Wall Street Journal.

I løbet af de næste par uger vil medarbejdere teste kortet, hvorefter en officiel lancering følger.

De to selskaber stræber efter at lokke kortejerne med de nye egenskaber i Apple's Wallet-app. Her kan brugerne sætte forbrugsmål, overvåge gevinster og håndtere balancer, fortæller kilder bekendt med sagen til The Wall Street Journal.

Goldman Sachs og Apple træder ind på et tæt pakket felt, hvor begge har lille erfaring, i søgen efter friske indtægtskilder, som en del af nye strategiplaner i begge selskaber.

Efter et nedkølet salg af iPhone satser Apple på de services, blandt andet nyheds- og musiktjeneste, som løbende generer indtægter og håber at kunne booste indtægterne fra tjenesterne til 50 mia. dollar i 2020 ifølge Wall Street Journal.

Apple får på nuværende tidspunkt en lille andel, når brugere benytter Apple Pay, men den andel vil blive større, hvis Apple selv udbyder det kort, som der betales med.

Goldman Sachs lancerede i 2016 en online forbrugerbank, Marcus, og håber at fange nogen af de velhavende, teknologikloge unge, som trofast benytter Apple, og gøre dem til kunder i onlinebanken.

Apple Pay indgår samarbejde med endnu en bank i Danmark 

Nu kan bankkunder blokere for gambling og druk på mobilen 

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs