FinansWatch

Mobilepay holder op med at virke til gamle smartphones

Betalingsappen lukker ned for understøttelsen af gamle Apple- og Android-telefoner og fjerner også understøttelsen af Apple Watch.

Foto: /ritzau/Philip Davali

Hvis du har en ældre Apple- eller Samsung-telefon, kan du snart ikke længere sende og modtage penge med Mobilepay. Mobilepay lukker nemlig ned for to systemer, som vil ramme Apple- og Android-brugere. Det skriver ComputerWorld.

Peter Gregersen, såkaldt Lead UX designer hos MobilePay, skriver ifølge Computerworld på Twitter, at styresystemerne Android 4.4 til Android 4.4.4 samt iOS 9 ikke længere vil blive understøttet af Mobilepay. Det betyder, at Iphone 4, ældre Iphone-modeller, Samsung Galaxy S3 og ældre Samsung-modeller ikke længere vil kunne sende og modtage penge via Mobilepay.

I forbindelse med opdateringen i App Store har Mobilepay oplyst, at betalings-appen også har valgt at fjerne understøttelsen af Apple Watch:

"I denne version har vi besluttet at fjerne understøttelsen af Apple Watch, der gennem længere tid har drillet. Tak til alle jer, der har været med på rejsen," står der ifølge Computerworld i beskeden.

Deprimerende december for Dankort-forbruget

Nu kan bankkunder blokere for gambling og druk på mobilen 

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs