FinansWatch

Danske bankaktier klarer sig mindre godt end deres nordiske naboer

De danske bankaktier klarer sig generelt dårligere end andre nordiske bankaktier. Det skyldes ikke kun hvidvaskskandalen i Danske Bank, men blandt andet at det danske bankmarked er mindre attraktivt, fortæller analytiker til Berlingske Business.

Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/ Ritzau Scanpix

Danske Bank-aktien er styrktdykket de seneste uger, som har været præget af mange nye informationer i medierne om hvidvaskskandalen i den estiske filial. I årets første ni måneder er aktienkursen faldet 30 pct. Men ifølge analytikere Berlingske har talt med, er det ikke kun aktien i Danmarks største bank, der klare sig dårligt. Generelt klarer danske bankaktier sig langt værre end sine nordiske konkurrenter.

Eksempelvis er Sydbank-aktiens kurs faldet med 24,4 pct. og Spar Nords med 17,3 pct. siden årsskiftet, skriver Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs