FinansWatch

Professor: Fornuftigt med politianmeldelse

Det giver god mening for juraprofessor Lars Bo Langsted, at Finanstilsynet har indgivet en politianmeldelse af Pandora, så politiet kan tage stilling til den komplicerede sag.

Nordea blev i dag meldt til politiet, fordi Finanstilsynet mener, at banken ikke tilstrækkeligt gjorde opmærksom på, at den var aktionær i Pandora, i de investeringsanalyser, banken sendte ud.

Det er en alvorlig bestemmelse, Nordea anklages for at have overtrådt, forklarer professor i jura ved Aalborg Universitet, Lars Bo Langsted, der blandt andet forsker i økonomisk kriminalitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs