FinansWatch

S&P: Dansk model kan udløse flere krak

De stærke banker har ikke incitament til at træde til før efter et krak, og det kan være med til at drive antallet af krak i vejret, lyder vurderingen fra manden bag ny rapport fra Standard & Poor’s, der forudser yderligere 15 danske krak i løbet af de kommende tre år. Læs interview her.

Foto: Jan Dagø

Rækken af gravsten på kirkegården for danske banker, er langt fra tilendebragt med krakket i Fjordbank Mors. Det vurderer Standard & Poor’s (S&P) i en ny rapport, hvor ratingbureauet forudsiger, at yderligere 15 banker vil krakke de næste tre år - og at det vil koste 6-12 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Mobilepay-fusion vil på "få år" gøre milliontab til fortid

Ledelsen hos Vipps Mobilepay, der gik i luften i starten af denne måned, vil inden for en overskuelig årrække forvandle rødt til sort på bundlinjen efter år med underskud hos hhv. Vipps og Mobilepay. Topchef Rune Garborg forudser, ”at det snart bliver 60-70 pct. af transaktionerne, der betales for.”

1,5 millioner danskere investerer i Qatar: "Det er dilemmafyldt"

Fem danske pensionsselskaber har på vegne af 1,5 mio. kunder investeret små 900 mio kr. i Qatar, viser en opgørelse, som mediet Danwatch har foretaget. Chef for ansvarlige investeringer hos Danica Pension erkender, at ”det er dilemmafyldt at investere i statsobligationer” fra visse lande.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs