FinansWatch

Dømt finansjournalist starter medie

Journalist Claus Forrai, der i byretten er dømt for kursmanipulation, starter nyt medie. Det skriver borsen.dk.

En dom på fire måneders ubetinget fængsel for kursmanipulation og en konfiskering af 1 mio. kr. stopper ikke tidligere redaktør på månedsmagasinet Penge & Privatøkonomi, Claus Forrai. Han er klar til at skrive aktieanalyser igen, skriver borsen.dk.

Det sker i hans eget blad, Finansbureauets Nyhedsmagasin.

Til spørgsmålet om, hvordan han vil genvinde sin troværdighed, siger han til borsen.dk:

”Ved at gøre det, jeg er bedst til. Og det er at skrive finansielle artikler”.

Dom anket

Den tidligere redaktør blev i Byretten dømt for ikke at have tydeliggjort over for læserne, at han skrev 13 artikler om anbefaling af køb af aktier i selskaber, som han på daværende tidspunkt selv havde penge i.

Dommen er anket til Landsretten, fordi Claus Forrai mener, at Byretten har foretaget en kreativ og stærk udvidet fortolkning af loven.

I det nye medie vil han ikke skrive om selskaber, han selv har aktier i.

”Det er da enormt ærgerligt, at jeg er nødt til kun at skrive om de selskaber, jeg ikke selv har aktier i, men det er den pris, som jeg må betale her og nu. Heldigvis er der så mange andre spændende aktier, så det bliver ikke noget problem at finde nogle andre,” siger Claus Forrai til borsen.dk.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs