FinansWatch

Finansiel Stabilitet sender ejendomsselskab i gulvet

Et års intense forhandlinger kunne ikke redde Euro Ejendomme, der nu går konkurs.Det skriver Børsen.

Euro Ejendomme Holding går konkurs- og i kølvandet på det bliver også stifteren og ejeren John Jensen erklæret konkurs. Det fortæller John Jensen til Børsen, efter Finansiel Stabilitet har begæret selskabet konkurs med opbakning fra Sparekassen Sjælland.

Noget tydede ellers på, at det skulle lykkes for John Jensen at undgå den uheldige situation, da han fik flyttet en række ejendomme til en ny juridisk konstruktion, og samtidlig kom i mål med aftaler med en række saf sine bankforbindelser, bl.a. Max Bank og Fjordbank Mors. Men det viste sig altså ikke at være nok.

John Jensen siger til Børsen, at tabet forventes at lande i omegnen af 100-125 mio. kr.

"Det er ærgerligt, at Finansiel Stabilitet og Sparekassen Sjælland ikke kunne se sig ude af problemerne og nå til enighed med de øvrige banker," siger John Jensen til Børsen. han har udelukkende beskæftiget sig med det tyske ejendomsmarked.

Børsen skriver, at John Jensen fremadrettet vil være lønmodtager i de overlevende dele af hans ejendomsgruppe, da han ikke forventer at kunne bygge en ny koncern op i eget regi.

»Men jeg forventer da at opbygge værdier til næste generation,« siger han med henvisning til sine børn, der ejer den overlevende del af koncernen.

Amagerbanken malede et skønmaleri

Bankdirektør: "Jeg er lidt træt af vores udlån"

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs