FinansWatch

Svendborg Sparekasse tjente 40 mio. i 2010

Bedre resultater i leasingforretningen end ventet får nu ledelsen i Svendborg Sparekasse til at opjustere forventningerne til året resultat kort før regnskabsaflæggelse.

Svendborg Sparekasse offentliggør regnskab for 2010 d. 15. februar, men finder det alligevel nødvendigt at fortælle aktiemarkedet om en uventet vækst i indtjeningen på sparekassens leasingaktiviteter.

Det betyder, at Svendborg Sparekasse nu forventer et resultat før kursreguleringer, nedskrivninger og skat på 63 mio.kr. for 2010 mod 54 mio.kr. året før, der også var forventningen til 2010-resultatet. Det meddeler selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Sparekassen oplyser desuden, at nedskrivninger på udlån udgør 29 mio.kr. i 2010 mod 40 mio.kr. i 2009 og sammen med positive kursreguleringer på 6 mio.kr. medfører dette et resultat før skat på 40 mio.kr. i 2010 mod 28 mio.kr. i 2009.

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs