FinansWatch

Frøsig fortsætter stille togt på Sjælland

Sydbank er på vej med yderligere filialåbninger på Sjælland efter offensiv er indledt på Amager.

Karen Frøsig har for længst meldt ud, at Sydbank skal hente en stor del af sin vækst på Sjælland, da banken ikke er tilfreds med markedsandelen øst for Storebælt. Nu gør banken alvor af snakken ved at melde ud om yderligere filialåbninger.

Det er borsen.dk, der skriver, at Sydbank er på vej med nye filialer i løbet af de næste par måneder i henholdsvis Dragør og Hørsholm.

"Vores strategi for Sjælland er rimelig enkel og tager udgangspunkt i det faktum, at der bor ufatteligt mange mennesker her. Og hvis du gerne vil vækste din forretning, og det vil vi, er du nødt til at gå efter de områder, hvor befolkningstætheden er stor," siger Frøsig.

Ikke bare ansætte

Mens Sydbank sidder på 30-40 pct. af markedet for erhvervslån i kerneområdet Region Syddanmark, hedder markedsandelen for hele landet 6-9 pct. målt på både privat- og erhvervskunder. Og det tal kommer kun op, hvis Sjælland kommer til fylde mere i Sydbanks bøger, siger adm. direktør Karen Frøsig.

"Vi lukker jo samtidig en række filialer, for det gælder om ikke at få for mange. I vores nye Amager-filial har vi fire medarbejdere, og dem har jeg brugt tid på at finde ud af, hvorfra skulle tages i virksomheden, for udvidelsen er ikke et spørgsmål om bare at ansætte nye folk og øge omkostningerne. Samme øvelse vil kendetegne åbningen i Dragør og Hørsholm, og det tror jeg er sundt," siger Karen Frøsig til borsen.dk.

Sydbank: Vi kommer over og kigger på det

Jyske vil heller ikke fusionere med Sydbank

Sydbank sender kulturbærere til Amager

Frøsig: Glem fusion med Jyske Bank

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs