FinansWatch

Spar Nord sigter mod dansk løsning i funding-dødvande

Topchef Lasse Nyby bemærker, at danske institutionelle investorer er mere tilbøjelige til at vurdere det enkelte instituts styrke, hvor udlandet i højere grad skærer alle over en kam.

Spar Nords topchef Lasse Nyby understreger, at banken ikke har truffet en beslutning i forhold til, hvordan den vil refinansiere obligationslån for 4 mia. kr. Men alligevel er der noget, der tyder på, at en løsning for landets femtestørste bank måske skal findes inden for landets grænser.

Tilbage i februar efter udsendelsen af årsregnskabet måtte Spar Nord droppe at gennemføre et obligationssalg i udlandet, da Amagerbankens krak har medført, at pengekasserne er smækket i for alle andre end de største danske banker. Gældsinvestorerne er utrygge ved den danske Bankpakke III, hvor investorerne bag seniorgæld oplevede at tabe penge, da netop Amagerbanken gik ned.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs