FinansWatch

Nyby sætter flere ressourcer ind på vækst

Spar Nord-topchefen Lasse Nyby tror på, at banken kan vokse sin toplinje de kommende kvartaler, fordi man bliver ved med at allokere ressourcer til vækst-initiativer. (Opdateret 13.53)

Lasse Nyby og co. fortsætter med at kværne på i bestræbelserne på at hente mere forretning hjem til banken. I et interview med FinansWatch oven på bankens regnskab for første kvartal fortæller topchefen, at banken vil skrue yderligere op for vækstinitiativerne i de kommende kvartaler, således at banken får flere kunder på sine bøger.

"Vi vokser da marginalt på udånssiden, hvor vi er oppe med 21 mio. kr. i forhold til fjerde kvartal sidste år. Men vi vil gerne mere end det, fordi vi mener, at vi har det set-up, der skal til at vi kan håndtere flere kunder og mere volumen. Så vi sætter flere ressourcer ind på at vokse," siger Lasse Nyby.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs