FinansWatch

Fjordbank-ansatte i chok over antallet af fyringer

Jyske Banks overtagelse af kun hver fjerde medarbejder i Fjordbank Mors har chokeret de ansatte i den krakkede bank.

Sidste uges melding om, at Jyske Bank har overtaget 47.000 kunder og bare 35 medarbejdere i den krakkede Fjordbank Mors har chokeret Fjordbank Mors’ 150 medarbejdere.

Det skriver Nyhedsbrevet Finans.

"Folk er voldsomt rystede over, at det kun er hver fjerde medarbejder, der følger med i handlen. I afviklingen af banken har både medarbejdere og kunder været meget loyale og blevet i stort omfang. Så det rammer hårdt. Vi var godt klar over, at der ville ryge nogle medarbejdere ved en overtagelse af bankens aktiviteter, men at det bliver så mange, kommer som et chok. Vi så gerne, at der havde været 100 medarbejdere med over i stedet for," siger fællestillidsmand Johannes Veje fra Fjordbank Mors af 2011 til Nyhedsbrevet Finans.

Fjordbank Mors-købet lægges sammen med Jyske Banks afdeling i Nykøbing Mors. Den 12 mand store afdeling rykker ind i fjordbankens tidligere hovedsæde, og her skal de sammen med 35 nye medarbejdere fra Fjordbank Mors betjene Jyske Banks kunder i Nykøbing Mors.

Der er endnu ikke navn på de 35 medarbejdere, der ryger med over i Jyske Bank.

Jyske Bank eksekverer barsk kriseplan

Jyske Bank-ansatte vrede og chokerede

Anders Dam: Vi spiller på hele klaveret

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Omikron sender USA-frygtindeks op

Det såkaldte vix-indeks, der måler frygten på det amerikanske aktiemarked er steget markant de seneste dage, men er dog stadig langt fra da coronafrygten ramte første gang.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs