FinansWatch

IT-nedbrud i Jyske Bank ved børsåbning

Jyske Bank var i morges ramt af et IT-nedbrud, der blandt andet betød, at kunder med Pandora-aktier måtte vente næsten en time, før aktierne kunne handles over netbank.

Nedbrud i netbanken er altid frustrerende, men lige i morges har det nok været særligt irriterende for en række Jyske Bank-kunder med aktier i Pandora. For mens kursen styrtdykkede på børsen, drillede netbanken for Jyske Bank-kunder, skriver Borsen.dk.

Det tog næsten en time, før systemerne fungerede igen. Nedbruddet skyldtes problemer i driftcentralen JN Data, og derfor har hele banken været påvirket, fortæller områdedirektør i Jyske Markets Peter Andersen til Borsen.dk

Kunder, der har mistet penge, fordi aktierne ikke kunne handles fra morgenstunden, kan dog ikke forvente erstatning, siger han.

”Jeg kan ikke sige noget generelt, for det kommer an på, hvilken situation den enkelte kunde har været i. Men ved generelle IT-nedbrud giver vi normalt ikke en kompensation, for vi har ikke garanteret kunderne, at der er en oppe-tid på 100 pct. på vores handelssystemer. Det kan vi ikke," siger Peter Andersen.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs