Her er Danske Banks nye slogan

Med et nyt slogan, der bliver lanceret den 5. april, håber Danske Bank, at danskerne glemmer sloganet ”Gør det, du er bedst til - det gør vi,” som banken måtte skrotte i kølvandet på finanskrisen.
Foto: Larsen Stine
Foto: Larsen Stine

”Stå stærkere”.

Sådan lyder Danske Banks nye slogan, der bliver lanceret den 5. april. Sloganet skal overbevise kunderne om, at Danske Bank får dem til at stå stærkere.

Det skriver Berlingske Business.

”Vi har i en årrække måttet afgive kunder netto, og det skal stabiliseres, så vi i de kommende år kan vende udviklingen og få nye kunder. Vi skal tilbage til vores ubestridte førerposition som danskernes bank. Vores markedsandel skal stige, men det er svært at hive nye kunder i land, selv om vi det seneste halvår har haft positiv kundetilvækst,” siger chef for Danske Banks aktiviteter i Danmark Tonny Thierry Andersen til Berlingske Business.

Finanskriseramt slogan

Det nye slogan skal få danskerne til at glemme bankens tidligere slogan, ”Gør det, du er bedst til - det gør vi”, der under finanskrisen ramte banken som en boomerang, da det bl.a. kom frem, at banken havde været med til at finansiere Stein Baggers leasingkarrusel.

Flere eksperter påpeger dog over for Berlingske Business, at banken står over for en meget stor opgave.

"De lover, at kunden får en værditilførsel ved at bruge Danske Bank. Det er jo grundlæggende ok, men også modigt, fordi med de store imageproblemer, som banken har, er løfter ikke nok. Bevisførelse vil gøre forskellen, og dette slogan vil være en direkte invitation til den sultne presse til at modbevise det. Det er at invitere enkelthistorier om, hvordan Danske Bank fik en kunde til at stå svagere frem, og så kan sætningen hurtigt blive udhulet ligesom DSBs "Tog til tiden"," siger Sune Bang, der er adm. direktør i Kommunikationsbureauet København.

Danske Bank klar med nyt slogan

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også