FinansWatch

Danske Bank klar med nyt slogan

Danske Bank siger en gang for alle farvel til sloganet "Gør det du er bedst til - det gør vi". Nyt slogan bliver afsløret til april.

Foto: Larsen Stine

Sætningen, der stod som indbegrebet af bankens identitet før 2008, blev lagt i mølposen, efter at IT Factory-skandalen og finanskrisens kæmpenedskrivninger fik det til at lyde som en vittighed i offentlighedens ører. Og det kommer ikke tilbage i reklamerne, fastslår Tonny Thierry Andersen, der er nytiltrådt direktør for Danske Bank i Danmark.

"Det slogan er færdigt. Vi kan ikke gå tilbage til det," sagde han onsdag på et seminar i banken. Samtidig afslørede han, at Danske Bank er på vej med en ny kampagne og et nyt slogan til april.

75 pct. kendte slogan

Da "Gør det du er bedst til" i 2009 blev taget af plakaten, mente Tonny Thierry Andersens forgænger, Henrik Normann, fortsat, at det i bund og grund var et godt slogan.

"Vi har forsøgt at gøre det, vi er bedst til, men der er noget, vi ikke har været gode nok til," sagde han dengang.

Før finanskrisen var "Gør det du er bedst til" et af de bedst kendte slogans med en genkendelse på omkring 75 pct. blandt forbrugerne.

Skeptiske over for image

Men Tonny Thierry Andersen mener ikke, at det er det rigtige til at bringe Danske Bank tilbage til en førerposition målt på kundetilfredshed, hvilket er direktørens mål for Danske Banks danske forretning. Han lægger heller ikke skjul på, at banken er klar til at generobre nogle af de markedsandele, der er tabt i Danmark.

Flere PR-eksperter er skeptiske over for Danske Banks arbejde med sit image, skriver dagbladet Børsen torsdag.

Den tidligere formand i PR-branchen, Jens Kofoed, siger til avisen, at det sandsynligvis vil tage to-tre år for Danske Bank at rette op på sit image. Og et reklamebureau, der skulle hjælpe banken med at få omdømmet på ret køl, har opsagt sit samarbejde med banken.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs