FinansWatch

Straarup lukker krigskassen til 2014

Selvom Danske Bank med statens hjælp har genvundet en del af sin økonomiske styrke, er det usandsynligt, at banken vil købe sig til vækst de næste fire år, fastslår topchef Peter Straarup i eksklusivt interview med FinansWatch.

Foto: KRABBE LARS

Udfordringer er der nok af, men den værste krise er ovre. Trods masser af ubekendte kan ledelsen i Danske Bank igen begynde at kigge ud over de kommende kvartaler.

Med hjælp fra 26 mia. kr. hybrid kernekapital fra staten er bankens kapital og solvens ifølge egne beregninger blandt Europas stærkeste, udgifterne til bankpakke 1 er netop forsvundet og fortsat høje nedskrivninger på den danske forretning giver stadig rum for markante forbedringer af indtjeningen de kommende år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs