FinansWatch

Morgan Stanley ser stort potentiale i Danske Bank

Mens Nordea glæder sig over en kåring som bedste bank, optræder Danske Bank på listen over de mest lovende bankaktier i 2011.

Danske Bank har fundet vej til Morgan Stanleys liste over de mest lovende bankaktier i 2011. Det skriver Bloomberg News.

Det er på listen "Best European Ideas", at Danske Bank er opført sammen med blandt andre norske DnB Nor og schweiziske UBS. Blandt de mindst attråværdige europæiske bankaktier i 2011 lister Morgan Stanley blandt andre britiske Lloyds Banking Group og den franske storbank Natixis.

Og analytikerkorpset er tilsyneladende enig med Morgan Stanley. Blandt 26 analytikere, der har offentliggjort deres anbefaling af aktien i Bloomberg, har 17 købsanbefaling af aktien, 9 har hold, mens ingen anbefaler salg af Danske Bank-aktien.

Fredag formiddag handles Danske Bank til kurs 150,2 på fondsbørsen i København, hvilket er knap en procent lavere end torsdagens lukkekurs.

(RB-Børsen)

Nordea kåret som årets danske bank

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs